欢迎来河北专接本网!

咨询热线:0311-85022170

网站首页 > 试题库 > >河北省普通专升本考试英语专业模拟试卷 3【附答案】

河北省普通专升本考试英语专业模拟试卷 3【附答案】

来源:河北专接本网

浏览次数:1次

发布时间:2022-03-09 17:13:11

河北省普通专科接本科教育考试

英语专业模拟试卷(三)

(考试时间:150分钟)

(总分:240分)

说明:请在答题纸的相应位置上作答,在其他位置上作答的无效。

PartⅠ Listening Comprehension

Section A: Conversations. (2*15=30)

Directions: In this section, you will hear 8 short conversations and 2 long conversations. At the end of each conversation, one or more questions will be asked about what was said. Both the conversation and the questions will be spoken ONLY ONCE. After each questions, there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A, B, C, and D, and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with the single line through the center.

1.  A. The man hates the woman working.

B. The man is a boss.

C. The woman is going to take a job.

D. The couple have been married for two years.

2.  A. The man thinks the movie has won a lot of awards.

B. The man thinks the movies are better to young people.

C. The man doesnt like to compare movies.

D. The man doesnt like the movie as much as the woman does.

3.  A. He isnt that old.

B. He promised her he would.

C. Her favorite song is being played.

D. he needs a break.

4.  A. There is discrimination in hiring.

B. Blacks get jobs as cleaners and food servers.

C. Black teachers dont have much practice.

D. White and Indian teachers get all the jobs.

5.  A. Hes been using makeup.

B. Hes changed what he eats.

C. Hes on diet.

D. He refuses to use makeup.

6.  A. The man is old.

B. The man was in the Olympics.

C. The man is very special.

D. The man is quite a runner.

7.  A. People disapprove of it.

B. People consider it popular.

C. People enjoy it.

D. People only like it in movies.

8.  A. Mother and son.

B. Father and daughter.

C. Employer and employee.

D. Husband and wife.

Conversation 1

9.  A. A letter to the mans parents.

B. A dying frog.

C. The inner workings of the body.

D. An experiment.

10. A. Teacher and student.

B. Employer and employee.

C. Doctor and patient.

D. Mother and son.

11. A. Kill the mans frog.

B. Write a letter.

C. Meet the mans father.

D. Kill other animals.

12. A. The man thinks the woman is too cowardly.

B. The man thinks he should try the womans patience.

C. The man thinks he is braver than his classmates.

D. The man thinks the woman shouldnt ever tell him what to do.

Conversation 2

13. A. In the city.

B. At home.

C. In an office.

D. On a grassy hill.

14. A. The woman thinks sheep are the most beautiful animals.

B. The woman likes the city, even though theres pollution.

C. The man didnt see the woman approach.

D. The man often sleeps as hes watching his sheep.

15. A. His sheep.

B. His work.

C. His farm.

D. His home.

Session B: Passages. (2* 10 = 20)

    Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passages, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken ONLY ONCE. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A, B, C, and D. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with the single line through the center.

Passage One

Questions 16-19 are based on the passage you have just heard.

16. A. Hate always has negative consequences.

B. Hate is an totally unacceptable emotion.

C. Hate cannot truly describe things like climate.

D. Hate is both  a good and bad emotion.

17. A. The consequences of dealing with something.

B. The distaste we have for someone.

C. The fear we have of a person, thing, or idea.

D. Some separation we are experiencing.

18. A. Fear.

B. Love.

C. Crime.

D. Desire.

19. A. Feelings of prejudice to another.

B. Hating all the members of a certain group.

C. Criminal actions because of prejudice.

D. Crime that is socially unacceptable.

Passage Two

Questions 20-22 are based on the passage you have just heard.

20. A. Waters effect in removing waste.

B. The importance of drinking water.

C. The proper amount of water to drink.

D. The amount of water that makes up a person.

21. A. Not drinking enough water.

B. Not digesting food.

C. Drinking waste products.

D. Allowing chemical reactions.

22. A. Digested food.

B. Waste.

C. Fuel and oxygen.

D. Cells.

Questions 23-25 are based on the passage you have just heard.

23. A. Football.

B. Baseball.

C. Basketball.

D. Soccer.

24. A. In Canada.

B. In Massachusetts.

C. In Europe.

D. In Latin America.

25. A. Baseball is not very popular in the United States.

B. Southerners like car racing better than other sports.

C. Car racing will become more popular than football.

D. Football is Americas most watched sport.

PartⅡ Grammar & Vocabulary. (2 * 25 = 50)

    Directions: There are 25 sentences in this section. Beneath each sentences there are four words or phrases marked A, B, C, and D. Choose one word or phrase that best completes the sentence. Write your answer on the Answer Sheet.

26. But for the heavy traffic, I ________ late.

A. will not be                     B. would not have been

C. would not                       D. had not been

27. There was a big hotel in the road which ________ the traffic.

A. set back                        B. held up

C. stood back                      D. kept down

28. By the time John retires from the hospital, Jane _______ from medical school.

A. will have graduated             B. will be graduating

C. has graduated                   D. will graduate

29. On the day of my ________, all my friends in the city came to see me off.

A. adventure                       B. absence

C. departure                       D. arrival

30. Im sorry I forget to write; I had so much else _______ my mind.

A. over                            B. for

C. on                              D. about

31. He thoroughly understood the society ________.

A. he had grown up                 B. which had he grownup

C. in which he had grown up        D. he had grown up in it

32. Its competence that counts. No specific major is required. Neither is a Masters degree ________ to a Bachelors degree.

A. available                       B. desirable

C. preferable                      D. admirable

33. He wrote an article criticizing the Greek poet and won _______ and a scholarship.

A. faith                           B. fame

C. status                          D. courage

34. He has recently ________ golf for relaxation.

A. taken up                        B. taken on

C. taken with                      D. taken over

35. You are invited to the party ________ at our institute 8:00 p.m. tomorrow.

A. having been                     B. given

C. to give                         D. to be given

36. He was ______ admittance to the restaurant for not being properly dressed.

    A. denied                          B. rejected

    C. stopped                         D. accepted

37. She ________ her nervousness to the importance of the interview.

    A. contributed                     B. dedicated

    C. distributed                     D. attributed

38. Her hair is _________.

    A. the same color as her mother    B. the same color as her mothers

    C. same color as her mother        D. same color as her mothers

39. The dictionary is to the student _________ the tool is to the worker.

    A. what                            B. that

    C. as if                           D. though

40. I dont think his remarks are relevant ________ our discussion.

    A. to                              B. at

    C. for                             D. with

41. Although the pay is not good ,people usually find social work _________ in other ways.

    A. payable                         B. respectful

    C. grateful                        D. rewarding

42. The shop assistant says if I have $ 10 as a ________, theyll keep the dress for me.

    A. deposit                         B. loan

    C. guarantee                       D. fee

43. The editor _______ the article to make it fit the space available in a magazine.

    A. cut down                        B. cut off

    C. cut away                        D. cut out

44. Now that the excitement of celebrating has had a change to ________, its time to turn the Olympic idea into reality.

    A. cut in                          B. carry away

    C. turn down                       D. wear off

45. Investigators agreed that passengers on the airliner _________ at the very moment of the crash.

    A. should have died                B. must have died

    C. must be dying                   D. ought to die

46. Lets drink ________ Dicks success in business.

    A. of                              B. for

    C. to                              D. with

47. Everyone is trying to ________ how the fire started.

    A. figure out                      B. put out

    C. turn out                        D. clear out

48. He is watching TV? Hes ________ to be cleaning his room.

    A. known                           B. supposed

    C. regarded                        D. considered

49. ________ the concert had begun did we realized what a splendid show it was going to be.

    A. No sooner                       B. Only after

    C. Hardly                          D. Scarcely

50. The author of the report is well _______ with the problems in the hospital because he has been working there for many years.

    A. informed                        B. enlightened

    C. acquainted                      D. acknowledged

PartⅢ Cloze. (1.5 * 20 = 30 )

     Directions: There are 20 blanks in the following passages. For each blank there are four choices marked A, B, C, and D. You should choose the ONE that fits into the passage. Write your answer on the Answer Sheet.

 There is a story about how a mayor tried to offer a bribe to a police officer. The police officer (51) ________ a man to stop his car. The man pulled his van over, obviously (52) _______ at having time (53) ________ away from his busy day.

“Ive done (54)________ nothing wrong, he immediately exclaimed. He said this before the officer even had a chance to (55) ________ him.

(56) ________, the officer gave a reply. Sir, I am here to (57) ________the safety of the good citizens of this community. You have cut off a man driving a cab and (58) _______ hit a woman with her baby. (59)________,you were driving too fast. You were driving well over the speed (60)________.

Officer, do you have any (61)________ who I am? I am the mayor of this city. Surely e can put this (62) ________ behind us. You might even get (63) _______.

The mayor had never been known for strong sense of ethics. There was a/an (64) _______ scandal. Many people were (65)_________ the mayor of accepting money from businesses. He would get money and they would receive special (66)__________.

Now the officer was (67)________ the mayor engaged in bribery first hand. (68) _________ the officer was an ethical man and so he maintained his standpoint on the matter. He looked at the major with a (69) ____________ gaze and said. Im sorry Mayor Stevens. I am going to have to write you a (70) ____________. The officer always takes his job seriously.

51. A. signaled        B. moved           C. mentioned         D. marked

52. A. hurt            B. disturbed       C. insulted          D. annoyed

53. A. had             B. cut             C. taken             D. carried

54. A. extremely       B. absolutely      C. awfully           D. perfectly

55. A. address         B. speak           C. talk              D. communicate

56. A. Discouraged     B. Irritated       C. Disturbed         D. Encouraged

57. A. preserve        B. promise         C. insure            D. conserve

58. A. virtually       B. roughly         C. closely           D. nearly

59. A. However         B. Further         C. Nevertheless      D. Furthermore

60. A. restriction     B. deadline        C. limit             D. border

61. A. concept         B. idea            C. thought           D. view

62. A. mess            B. confusion       C. dilemma           D. disorder

63. A. raised          B. promoted        C. upgraded          D. advanced

64. A. happening       B. forwarding      C. advancing         D. ongoing

65. A. accusing        B. pointing        C. convicting        D. blaming

66. A. favors          B. revenue         C. approval          D. surprises

67. A. perceiving      B. witnessing      C. detecting         D. monitoring

68. A. Moreover        B. Furthermore     C. Therefore         D. Nevertheless

69. A. constant        B. consistent      C. steady            D. continual

70. A. punishment      B. ticket          C. label             D. note

PartⅣ Reading Comprehension. (3* 20 = 60)

Directions: There are four passages in this section. Each section is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C, and D. You should decide on the best choice and write your answer on the Answer Sheet.

Passage 1

The treatment of the gypsy population of the United Kingdom is disgraceful. Local authorities are show to provide permanent sites on which gypsies may camp. Some authorities prefer to neglect the problem of the education of gypsy children. But these authorities have a legal obligation both to provide camp sites and to ensure that the children attend school. It is a sad reflection on our society that there should be such reluctance to comply with the law. The reasons, however, are not difficult to find. Gypsies are widely reputed to be lazy, dirty and dishonest. No proud house-owner wishes to see a slovenly gypsy encampment a short distance down the road. His suburban spirit is shocked by the huddled caravans and ancient cars or ill-kept ponies; he is repelled by the slatternly women and the hordes of apparently unwashed children. And, of course, the majority of elected councilors are just proud house owners.

But gypsies are, in large part, what we have made them. Ever since their arrival in Britain more than three-and-a-half centuries ago, they have been treated as criminal race. They came to this country proudly proclaiming themselves Counts of Egypt, but within a few years they found the every mans hand was raised against them. Somehow they have survived, a burden upon our conscience. The law no longer discriminates against them, as it does, in so many countries, but our society is still hostile towards them.

We cannot hope for any dramatic changes in their position. The barrier of generations of mistrust can only be slowly broken down. The first step is to ensure that they are provided with adequate sites both for those willing to live in permanent camps and for those who are still confirmed nomads. After all, a camp site is far cheaper than a housing project, and gypsies who have been obliged to abandon their traditional sites because of the spread of our towns, surely have a right to a place to live. Again, surely everybody would benefit from the provision of well-planned sites; the temporary, encampments along the roads which so offend the tidy-minded would then disappear, and, the gypsies themselves would have somewhere they felt secure. At the moment, when so many of them are camped illegally, their lives are an unending battle against authority and they can never forget that they are outsiders, rejected by all.

71. Local authorities are acting illegally when they ________.

A. do not provide special schools for gypsy children

B. do not allow gypsy children to attend their schools

C. do not make sure gypsy children go to school

D. oblige gypsy children to attend school

72. Local authorities often fail to provide camp sites for gypsies because _____.

A. they are not obliged to do so by law

B. the gypsies do not obey the law

C.they work very slowly

D. they choose to ignore the law on this point

73. Why do house-owners usually dislike gypsies?

A. Gypsy camps disgust them and they do not want one near their house.

B. Gypsies steal, ill-treat their ponies and do not wash their children.

C. The councilors they elect are house-owners, too.

D. There is a gypsy encampment near where they live.

74. When the gypsies first arrived in Britain ________.

A. they were so proud they had to punished

B.they were saluted by everyone

C. they were proud of their origins

D. they stayed in a place for only a few years

75. Many gypsies camp illegally at present so they ________.

A. are constantly in trouble with the authorities

B. often have fight with the police

C. think the authorities are always watching them

D. never have any authority in their battles

Passage 2

The science of meteorology is concerned with the study of the structure, state and behavior of the atmosphere. The subject may be approached from several directions, but the scene cannot be fully approached from vantage point. Different view must be integrated to give perspective to the whole picture.

One may consider the condition of the atmosphere at a given moment and attempt to predict changes from that condition over a period of a few days ahead. This approach is covered by the branch of the science called synoptic meteorology.

Synoptic meteorology is the scientific basis of the technique of weather forecasting by means of the preparation of weather maps and aerological diagram. The practical importance of the numerous application of weather forecasting cannot be overestimated. In serving the needs of shipping, aviation, agriculture, industry, and many other interest and field of human activity with accurate weather warnings and professional forecast advice, great benefits are reaped on the form of the saving human life and property and in economic advantages of various kinds. One important purpose of the science of meteorology is constantly to strive, through advanced study and research, to increase our knowledge of the atmosphere with the aim of improving the accuracy of weather forecasts.

The tools which we need to advance our knowledge in this way are the disciplines of mathematics and physics applied to solve meteorology problems. The use of these tools forms that branch of the science called dynamic meteorology.

76. The best title for the passage is _______.

A. New Advances in Synoptic Meteorology.

B. The Limitations of Metrological Forecasting.

C. The Basics of Dynamic Meteorology.

D. Approaches to the Science of Meteorology.

77 Which of the following is not referred to by the author as a field whose needs are served by weather forecasting?

A. Sports.

B. Transportation.

C. Farming.

D. Manufacturing.

78. Which of the following statements best describes the organization of the third paragraph of the passage?

A.  Two contrasting views of a problem are presented.

B.  Recent scientific advancements are outlined in order of importance.

C.  A problem is examined and possible solutions are given.

D.  A procedure is explained and its importance is emphasized.

79. The author implies that increased accuracy in weather forecasting will lead to __________.

A. more funds allocated to meteorological research

B. greater protection of human life

C. a higher number of professional forecasters

D. less-specialized forms of synoptic meteorology

80. In the last sentence of the passage, the phrase these tools refer to ____.

A. economic advantages

B. weather forecasts

C. meteorological problems

D. mathematics and physics

Passage 3

Like everyone else, I have at my disposal only three means of evaluating human existence; the study of self, which is the most difficult and most dangerous method, but also the most fruitful; the observation of our fellow men, who usually arrange to hide their secrets from us, or to make us believe that they have secrets; and books with the particular errors of perspective to which they inevitably give rise.

I have read nearly everything that our historians and poet have written, and even our storytellers, although the latter are considered childish; and to such reading I owe perhaps more instruction than I have gathered in the somewhat varied situations of my own life. The written word has taught me to listen to the human voice, much as the great, unchanging statues have taught me to appreciate bodily motions. On the other hand, but more slowly, life has thrown light for me on the meaning of books.

But books lie, even those that are most sincere. The less skillful, for lack of words and phrases wherein they can enclose life, retain of it but a flat and feeble likeness. The poets transport us into a world which is greater and more beautiful than our own, with more emotion and sweetness, different, therefore, and in practice almost uninhabitable. Historians propose to us systems are too perfect for explaining the past, with sequence of cause and effect much too exact and clear to have been ever entirely true; they rearrange that dead, unresisting material, but I know that even Plutarch(希腊传记作家) will never recapture Alexandar. I should take little comfort in a world without books, but reality is not to be found in them because it is not there whole.

81. The article is mainly about ________.

A. three method of evaluating human existence

B. the value of books

C. the study of self

D. the observation of our fellow men

82. The best method of evaluating human existence is the _________.

A. the study of self

B. observation of our fellow men

C. reading of history books

D. reading with personal thought

83. Most of the authors learning has come as a result of __________.

A. self-study

B. observation

C. reading books

D.experience

84. The author believes that books _____.

A. are too exact

B. give people no comfort

C.are too varied

D.are not truthful

85. I know  that Plutarch will  never recapture Alexander. Probably means that ________.

A. not even a great writer can show us an individual as he really is

B. history, by its very nature, is a collection of inaccurate events

C. historical accounts are intentionally misleading

D. Plutarch, like all historians, was a liar

Passage 4

Real policemen, both in Britain and the United States, hardly recognize any resemblance between their lives and what they see on TV if they ever get home in time. There are similarities, of course, but the cops don’t think much of them.

The first difference is that a policemans real life revolves round the law. Most of his training is in criminal law. He has to know exactly what actions are crimes and what evidence can be used to prove them in court. He has to know nearly as much law as a professional lawyer, and what is more, he has to apply it on his feet, in the dark and rain, running down an alley after someone he wants to talk to.

Little of his time is spent in chatting to scantily-clad ladies or in dramatic confrontations with desperate criminals. He will spend most of his working life typing millions of words on thousands of forms about hundreds of sad, unimportant people who are guilty  or not  of stupid, petty crimes.

Most television crime drama is about finding the criminal: as soon as hes arrested, the story is over. In real life, finding criminals is seldom much of a problem. Except in very serious cases like murders and terrorist attacks  where failure to produce results reflect on the standing of the police  little effect is spent in searching. The police have elaborate machinery which eventually shows up most wanted men.

Having made an arrest, a detective really start to work. He has to prove his case in court and to do that the he often has to gather a lot of different evidence. Much of this has to be given by people who dont want to get involved in a court case. So, as well as being overworked, a detective has to be out all hours of the day and night interviewing his witnesses and persuading them, usually against their own best interests to help him.

A third big difference between the drama detective and the real one is] the unpleasant moral twilight] in which the real one lives. Detectives are subject to two opposing pressures: first, as members of a police they always have to behave with absolute legality; secondly, as expensive public servants they have to get results. They can hardly ever do both. Most of the time some of them have to break the rules in small ways.

If the detective has to deceive the world, the world often deceives him. Hardly anyone he meets tells him the truth. And this separation the detective feels between himself and the rest of the world is deepened by the simple-mindedness  as he sees it  of citizens, social workers, doctors, law-makers and judges, who, instead of stamping out crime, punish the criminals less severely in the hope that this will make them reform. The result, detectives feel, is that nine-tenths of their work is re-catching people who should have stayed behind bars. This makes them rather cynical. 

86. It is essential for policeman to be trained in criminal law _________.

A. o that he can catch in the street

B. because many of the criminals he has to catch are dangerous

C. so that he can justify his arrest in court

D. because he has to know nearly as much about law as a professional lawyer

87. The everyday life of a policeman or detective is _________.

A. exciting and glamorous

B. full of danger

C. devoted mostly to routine matters

D. wasted on unimportant matters

88. When murders and terrorist attacks occur the police _________.

A. prefer to wait for the criminal to give himself away

B. spend a lot of effort on trying to track down their man

C. try to make a quick arrest in order to keep up their reputation

D. usually fail to produce results

89. The real detective lives in an unpleasant moral twilight because _____.

A. he is an expensive public servant

B. he must always behave with absolute legality

C. he is obliged to break the law in small ways in order to preserve it

D. he feels himself to be cut off from the rest of the world

90. Detectives are rather cynical because _________.

A. nine-tenth of their work involves arresting people

B. hardly anyone tells them the truth

C. society does not punish criminals severely enough

D. too many criminals escape from jail

PartⅤ Translation. (4* 5 = 20)

91. 欧文以及他同事们的斗争导致了工厂法的通过。

92. 他仍保存着受伤之后被授予的紫心勋章,虽然有一阵差点留不住它。这位单身汉解释说,他的几位女朋友都曾想佩戴这枚勋章。

93. 在发展中国家,无限膨胀的人口对有限膨胀的食品,空间和自然资源造成了巨大的压力,因此,政府的当务之急就是控制生育,无论其后果如何。

94. 著名科学家艾尔沃斯.亨廷顿(1876-1937)从他人的研究工作中以及他自己对生活在不同气候条件下的研究中得出结论:气候和气温对人们的智力有一定的影响。

95. 科学观察和计算上的精确性总是受制于科学家使用的计时方法。因此科学家们对那些能更精确计时的仪器情有独钟。

PartⅥ Writing. (30)

Write on Answer Sheet a composition of about 200 words on the follow topic.

The Importance of Physical Exercise

State specifically what your view is.

Support your view with reasons.

Bring what you have written to a natural conclusion or a summary.

Marks will be given for content, organization and appropriacy. Failure to follow the instructions may result in a loss of marks.

 

 

Part I Listening Comprehension

Section A: Conversations. (2’ ×15 = 30’)

1. C 2. D 3. C 4. A 5. B

6. A 7. A 8. C 9. D 10. A

11. B 12. C 13. D 14. C 15. A

Section B: Passages. (2’ ×10 = 20’)

 16. D 17. D 18. A 19. C 20. B

21. A 22. C 23. B 24. A 25. D

Part II Grammar & Vocabulary. (2’×25=50’)

26. B 27. B 28. A 29. C 30. C

31. C 32. C 33. B 34. A 35. D

36. A 37. D 38. B 39. A 40. A

41. D 42. A 43. A 44. D 45. B

46. C 47. A 48. B 49. B 50. C

Part III Cloze. (1.5’×20=30’)

51. A 52. D 53. C 54. B 55. A

56. B 57. C 58. D 59. D 60. C

61. B 62. A 63. B 64. D 65. A

66. A 67. B 68. D 69. C 70. B

Part IV Reading Comprehension. (3’ ×20=60’)

Passage 1 71.C 72.D 73.A 74.C 75.A

Passage 2 76.D 77.A 78.D 79.B 80.D

Passage 3 81.B 82.A 83.C 84.D 85.A

Passage 4 86.C 87.C 88.B 89.C 90.B

Part  Translation. (4’ ×5=20’)

91. The struggle of Owen and his colleagues resulted in the passing of the Factory Act.

92. He still has the Purple Heart awarded him after he was wounded, although he has had a difficult time keeping it. His girlfriends, explains the bachelor, have wanted to wear it.

93. In the developing country where a vastly expanded population is pressing hard upon the limits of food, space and natural resources, it will be the first concern of government to place a limit on the birth rate, whatever the consequences maybe.

94. A noted scientist, Ellsworth Huntington(1876-1937),concluded from other man's work and his own among peoples in different climates that climate and temperature have a definite effect on our mental abilities.

95. The accuracy of scientific observations and calculations is always at the mercy of thescientist's time-keeping method. For this reason, scientists are interested in devices that give promise of more precise time-keeping.

Part  Writing. (30’)

The Importance of Physical Exercise

Everyone hopes to live happily in the world. Physical exercise is indispensable to a happy life. There is a famous saying: "Life lies on exercise." Although you will not necessarily die without regular physical exercises, they’ll certainly help you live longer and more healthily.

Exercise is good for us to build our bodies. It helps co-ordinate the different parts of our bodies when we have sports. For example, we must try our best to co-ordinate the movements of the arms and legs when we play basketball, or we won't be able to shoot the basket. Exercise also benefits our organs. It lets the heart beat faster than usual, and then helps enlarge the blood vessels to protect us from heart attacks.

Exercise can also contribute to the development of our ability to response agilely. For instance, when you play table-tennis, you must try to reflect as quickly as you can so that you may fight back at the right position at the fight moment. Exercise can also contribute to improving our mood. When you do exercise, you move a lot, and you have to be more active. It helps you become more optimistic. Exercise will fill your life with various contents and make it more colorful. What's more, exercise will help you get rid of your inertia. If you keep doing exercise regularly, you will never be a lazy person. Therefore, exercise has great effect on one's character. In a word, exercise is helpful, important and absolutely necessary.

 

 


 

咨询交流

  • 咨询老师

  • 咨询老师

热门推荐

  • 右侧广告